Oficiální stránka sboru dobrovolných hasičů Těrlicka

Výjezd jednotky

1) jednotka vyjela na pokyn IBC k odstranění sršního hnízda v Horním Těrlicku na ul. Kostelní č.p.177, provedeným průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o sršní hnízdo v podkroví rodinného domu. Jednotka provedla odstranění pomocí chemického postřiku a vysavače. Poté jednotka přejela k další události.

2)jednotka vyjela na pokyn IBC k odstranění vosího hnízda v Dolním Těrlicku na ul. u Lersíka č.p.176/2, provedeným průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o vosí hnízdo ve štítu rodinného domu. Jednotka provedla odstranění pomocí chemického postřiku. Poté jednotka přejela k další události.

3)jednotka vyjela na pokyn IBC k odstranění vosího hnízda v Těrlicku Hradišti na ul. k Brodu č.p.1105, provedeným průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o vosí hnízdo ve štítu rodinného domu. Jednotka provedla odstranění pomocí chemického postřiku. Poté jednotka přejela k další události.

4)na základě oznámení občanů jednotka provedla odstranění spadlého stromu v Těrlicku Hradišti na příjezdu k chatové osadě Nova. Průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o olši vysokou 10m a průměru 25cm. odstranění bylo provedeno pomocí motorové pily a byl proveden úklid vozovky. Poté se jednotka vrátila zpět na základnu.

Napsat komentář